« Lekkerbekplaats »

Sarah en haar ploeg ontvangen er U aan de toog en stellen U een keuze voor van artisanale stokbroodjes op steen gebakken, juist warm komend uit de oven (wit, veel granen of olijfbrood) en voor U gelegd met de dingen in wat U zin hebt op dat ogenblik.
Al de voorgestelde producten zijn van uiterste versheid, natuur en huisgemaakt.

U vindt er eveneens een keuze uit saladjes samengesteld op basis van vis, kaas en vleeswaren...gegarneerd met geroosterde groentjes, fruit en rauwkost en vergezeld van een klein artisanaal broodje; dat alles geeft een licht en evenwichtig maaltijd.

Onze huisgemaakte “traditionele” nagerechten (chocolademousse, tiramisu met speculaas) en de nagerechten van de dag, volgens onze inspiratie  van het ogenblik, zullen de moeilijkste fijnproevers bevredigen.

Onze leveringsdienst biedt U buiten al onze toogproducten ook een gamma “Business speciaal” in het bijzonder geschikt voor ondernemingsvergaderingen en speciale evenementen.

“Business Speciaal”

In ons vast gamma hebben wij U het volgende voor te stellen :

  1. Een assortiment van kleine broodjes (wit of veel granen) of kleine baguetjes (wit, veel  granen of met olijven) gegarneerd met al onze producten van ons vast gamma aan de toog. Wij kunnen er verse salades van de markt (volgens seizoen en uw smaken) bijvoegen alsook nagerechten (fruitsalades, rode vruchten, gebakjes –grotere of kleintjes-.

  2. Onze individuele lunchbladen bestemd voor werkvergaderingen of groepen (gewoonlijk voor 2 tot 10 personen) bevattend een attractief assortiment van kleine broodjes, gegarneerd met zorg uitgekozen producten, vergezeld van kleine verse slaatjes en desserten naar keuze.

Nieuw : onze “prestige” assortimenten van mini-sandwiches met geselecteerde ingrediënten: gerookte zalm, zalmmousse, grijze garnalen, ganzelever of uitgekozen kaas.

Voor zulke gelegenheden contacteer ons; wij  zullen uw wensen van dichtbij bekijken en onze voorstellen van het ogenblik overmaken.

Nog vragen ? Aarzel niet ons te bellen ! Tel  02 779 48 62,  te faxen  02 779 48 61
of te mailen  :

Wij wensen U reeds nu een goede keuze en smakelijk !
 

by Media*A